Niburu Takeover – En nu slaan we terug

8

unity-is-strengthVaste lezers hebben de eerste delen aangaande de vijandige overname van Niburu.nl al wel gelezen, en indien u nu pas aanschuift kunt u deze hier vinden. In deze delen heeft u al kunnen lezen dat ik Anton Teuben mijn hulp heb aangeboden en ook had ik u allen beloofd op de hoogte te houden dus bij deze het volgende deel in de saga die ik liefkozend “Operatie Wasbauer takedown” heb gedoopt.

Vandaag was dan de dag dat ik met Anton een ontmoeting had bij Hotel De Cantharel bij Apeldoorn. Lekker makkelijk te vinden, mooie locatie en voor ons beiden ongeveer even ver. Het weer werkte ook uitsteekbaar mee en zo zaten we heerlijk in het zonnetje te converseren over wat er nu allemaal is gebeurd. We concludeerden beiden dat de enige motivatie van de Wasbauers geld is en daar voeg ik nu aan toe dat het gelijk ook hun achilleshiel is.

We converseerden over het noodblog van Anton op Antonteuben.nl en waren het er over eens dat het em niet ging worden als vervanging voor Niburu.nl om vele redenen. Hierop bood ik opnieuw mijn hulp aan en ontvouwde mijn plannen om Anton weer in het zadel te helpen en Wasbauer euh… ergens anders in te helpen 😛

Tot mijn genoegen was Anton akkoord en kan ik u mededelen dat er een nieuwe site komt en deze gaat World Unity heten. In deze site importeer ik de volledige Niburu website die in mijn bezit is en ook komt het Niburu forum weer terug en met het Niburu forum bedoel ik de enige echte van het begin tot en met de coup van Niburu.co. Hiermee bereiken we twee belangrijke zaken, namelijk:

1. we beginnen met een schone lei. Onder de noemer Niburu is gewoon teveel gebeurd en World Unity dekt gewoon de lading ook veel beter want dat is waar deze site voor staat: Een frisse start met schone lei en het verbinden van alle groepen in de alternatieve media. De scammers a la Wasbauer uiteraard daargelaten.

2. World Unity krijgt een vliegende start omdat Maurice Wasbauer niet beschikt over dit ledenbestand waarmee wij pijlsnel alle Niburianen kunnen informeren over de huidige stand van zaken. Kortom de heer en mevrouw Wasbauer kunnen een leegloop van Niburu.nl tegemoet zien. Net als gepaste acties via SIDN mbt de domeinnaam.

Naast alle bekende facetten die u reeds kende van de Niburu website zullen we zorg dragen voor meer social functionaliteiten zoals chat, de mogelijkheid tot het aanmaken van (werk)groepen en nog veel meer. Dit wordt de meest interactieve opvolger van Niburu.nl ooit.

Nu zullen er ongetwijfeld een aantal mensen gaan stijgeren omdat het wederom de evil Kraven is die het even doet, maar helaas die hebben het mis. Ik bouw de site, ik host de site, maar eigendom gaat naar Anton, content wordt geregeld door niemand minder dan Maarten Horst die we allemaal kennen van Finding Voices Radio en de site zal worden beheerd door Bart de Groot en mijn ondersteuning beperkt zich tot de achtergrond op server niveau. Het is de site van Anton Teuben zoals het was bij Niburu en ik zal er ook zorg voor dragen dat het zo blijft. Een coup a la Wasbauer zal ik pertinent onmogelijk maken.

Na alle bombarie over de nieuwe site brand vast de vraag “wanneer?” op uw lippen en ook die kan ik beantwoorden: Zondag as. zal het prototype er staan en eind volgende week zal de site er staan en worden gelanceerd. Dan kunnen we zeggen Anton Teuben is terug bigger and better then ever. Noteert u even de naam? het is worldunity.me.

Share.

About Author

There are 8 comments Join the conversation

Join the conversation

Spring naar toolbar