Kraven legt het nog 1 keertje uit speciaal voor Johan “Sherlock” Oldenkamp

18

de_johan_oldenkamp_almightyWat krijg je als je Wholly science met wat slecht en voornamelijk uit de duim gezogen onderzoek kruist? Juist dan krijg je Sherlock Oldenkamp. En deze dom denker dacht mij even de oren te wassen met een vaag verhaaltje vol halve waarheden, hele leugens en natuurlijk een vleugje Wholly Fabeltjes. Daarom voel ik me uiteraard geroepen me daar met een gepaste dosis Kraventology over uit te laten en zoals men van me gewend is punt voor punt. Speciaal voor Johan zal ik de gebeurtenissen nog een keer uit de doeken doen, dus Sherlock maak aantekeningen zodat je volgende aanval op mijn persoontje tenminste nog iets van een uitdaging is om te pareren. Dit is te simpel, alsof je weerloos lammetje neer maait met een Uzi, maar goed hier gaan we:

Het stuk heeft van Sherlock Oldenkamp de titel Opnieuw verdeel en heers in de Niburu-zaak meegekregen, en daar ben ik het volledig mee eens want met de leugens van Sherlock wordt iedereen weer eens een oor aangenaaid. Maar niet getreurd Kraven is hier om Sherlock even recht te zetten.

“Micha Kat is bepaald niet de enige in het Nederlandse taalgebied die een uiterst dubieuze rol speelt bij het zogenaamd ‘wakker’ maken van de mensheid. Het bruggetje naar de Niburu-zaak is dan ook zo gemaakt. Ik was erbij toen het doek viel voor de Niburu-winkel in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Voor de achterstallige huur van meerdere maanden mocht destijds de ex-vriendin van Anton Teuben opdraaien, die daardoor haar huis verloor. Vervolgens viel enige tijd later ook in Barneveld het doek, eveneens vanwege een forse betalingsachterstand. En daarna zagen we in Soest precies hetzelfde gebeuren. Waarom moet het allemaal ook telkens zoveel geld kosten? Die vraag stelde ik impliciet hierboven bij de zaak rond David Icke, maar die vraag speelt evenzeer voor Anton Teuben. Dat het niet zo eenvoudig is om iets dergelijks neer te zetten, dat weet ik zelf maar al te goed na mijn avontuur met het Pateo Center te Oudewater. Maar ik ben daar gelukkig onschuldig vertrokken, dankzij alle hulp die ik daarbij mocht ontvangen.”

Dit stukje is bedoeld als inleiding voor wat gaat komen, namelijk aantonen wat voor financiële puinhoop Anton Teuben van Niburu heeft gemaakt, en blijkbaar snapt de grote Sherlock Oldenkamp niet dat niemand dat betwist! Ik niet, Anton niet, niemand niet. Maar goed Sherlock had een verhaaltje nodig om tot het volgende punt te komen, waar hij echt van leer begint te trekken met Wholly Stierepoep!

Omdat ik destijds in Groningen getracht heb Anton’s ex-vriendin te helpen, kwamen Anton en ik lijnrecht tegenover elkaar te staan. Pas jaren later hebben we dat in Soest uitgepraat. In die tijd kwam er via Niburu Health van Rob Slenters en zijn vrouw Kris veel geld binnen, en met dat geld ook erg veel gedoe. Zo ontstond er een vete tussen Anton en een man die zichzelf Kraven noemt (het Engelse woord ‘craven’ betekent: lafhartig). Volgens zijn e-mailberichten is zijn gewone naam iets van Everzwijn Overdone, maar ik vermoed dat dit ook niet zijn echte naam is. Het verhaal wil dat de partner van deze lafhartige man bepaald niet beter was geworden na een behandeling bij Niburu Health. Vervolgens is hij uit pure wraak een hetze tegen Anton begonnen. Dat deed hij aanvankelijk alleen via scheldkanonnades op zijn website waarvoor hij de naam Niburu had omgedraaid. We zullen straks zien dat deze Everzwijn inderdaad erg goed is in het omdraaien van zaken.

Laat ik beginnen met te stellen dat ik het heel sterk durf te betwijfelen dat Johan überhaupt ooit de intentie heeft gehad iemand anders dan Johan te helpen daar alles wat deze dom denker ooit heeft aangepakt duidelijk alle kenmerken bevat van een ras opportunist altijd uit op eigen gewin en dat ten koste van wie dan ook. SOPN was daar een mooi voorbeeld van. De verkiezingen waren over en na het overtuigende verlies waren er geen spotlights meer voor Sherlock en dus liet hij iedereen ijskoud barsten. Maar goed terug naar het commentaar van Sherlock Oldenkamp: Ten eerste weet iedereen die zijn klassiekers kent wat Kraven betekend(En het is met een K Sherlock geen C), maar goed Oldenkamp en klassiekers gaan niet zo goed samen, hij verzint ze liever zelf en noemt het Wholly Bulshit of iets dergelijks.  Ook zou ik niemand die echt wat mankeert ooit blootstellen aan een Starfake, maar wat ik wel heb gedaan nadat mij verontrustende verhalen omtrent de praktijken bereikten is zes testpersonen sturen en deze bevestigden de geruchten. De artikelen hier omtrent waren dan ook geen product van wraak maar een waarschuwing om een tweede Yomanda en Sylvia Millecam nachtmerrie te voorkomen. En succesvol waren de artikelen ook, want de inkomsten droogden behoorlijk op en Slenters ging er uiteindelijk vandoor richting Winterswijk. Dus Sherlock leuk fabeltje maar ook niet meer dan dat. Maar goed waarheid en realiteit ervaar jij enkel als lastig en staat je verhaallijn in de weg.  Maar goed, we gaan verder:

“Schelden en zwart maken bleken toch te weinig bevredigend te zijn voor meneer Overdone, en dus besloot hij in te breken op de website Niburu.nl. En dat lukte hem ook nog, ergens eind 2010. In die tijd was crisismanager Jeff Poelstra de financiële man bij Niburu. Via de zoon van Jeff is er toen een nieuwe website voor Niburu.nl gekomen. Omdat in maart 2012 Anton uitsprak geen vertrouwen meer in Jeff en diens vriendin Alexandra Heydebree te hebben binnen het zogenaamde bestuur van de stichting Niburu, en hen verzocht het terrein per direct te verlaten, hebben Jeff en Alexandra de website meegenomen. Na wat digitaal getouwtrek gingen Jeff en Alexandra verder als Niburu.co (wat merkwaardig genoeg de extensie is van Colombia). Daarvoor had Overdone het domein Niburu.tv al geclaimd, en iemand anders Niburu.nu (waarover ik later de rechten mocht hebben). Op dat moment, en dan praat ik over maart 2012, waren er dus meerdere Niburu’s, zoals ik destijds ook heb beschreven (link). Everzwijn probeerde destijds gelijk aan te pappen met Alexandra en Jeff, maar die waren opvallend snel klaar met hem.”

Schelden en zwartmaken impliceert dat ik onwaarheden zou hebben verkondigd wat pertinent niet zo is. Alles was en is gestaafd met koude harde feiten en het was erg bevredigend want het resultaat mag er zijn. Dat Sherlock mij nou probeert de coup van Poelstra en Heydebree in de schoenen te schuiven is een regelrechte leugen. Ik daag Oldenkamp dan ook bij deze uit dit te staven met bewijs. Laat ik dan ondertussen nog maar een keertje uit de doeken doen wat er wel gebeurde. Toen Poelstra en Heydebree de coup pleegden in 2012 was ik net zo verbaast als iedereen. Nog verbaaster was ik toen uit het niets ik een telefoontje kreeg van Alexandra Heydebree met een roep om hulp omdat de webhost Hostgator de site op zwart dreigde te zetten. Ze waren naar mij verwezen door Henk Nijenhof ook wel bekend als Goldkaart waar ik dealings mee had vanwege zijn pogingen Urubin en Niburu te verzoenen. De mensen achter dat verzoeningsidee bleken Poelstra en Heydebree te zijn en dan ben ik niet iemand die plots de achterbroek aan trekt. Henk stond voor ze in en dus besloot ik te helpen. Daarop heb ik ze verhuist naar mijn eigen servers en toen bleek dat Heydebree dezelfde censuur en control trekjes had  waarom ik Niburu.tv in de eerste plaats had opgezet, heb ik mijn handen er ook zelf weer vanaf getrokken en heb ze de deur gewezen. Om het netjes af te handelen heb ik ze nog een keer verhuist naar de definitieve webstek en dat was dat. Kortom, ook hier spint Oldenkramp het verhaaltje zo dat het in zijn kraam te pas komt en weer is die waarheid maar een  lastig concept en dus schuift sherlock die lekker weer aan de kant. Wholly Bullshit indeed.

 

“Dankzij een nieuwe webmaster is Niburu.nl weer snel op de rit gekomen. Daarbij heeft hij Everzwijn meerdere malen afgetroefd, waardoor meneer Overdone zijn zwartmakerij maar op deze webmaster heeft gericht. In de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van september 2012 hebben we daar erg veel last van gehad, want er ontstond hierdoor een complete scheuring binnen de SOPN-groep. En volgens mij was dat ook precies de bedoeling. Het zou me niets verbazen indien deze ‘Kraven’ ook controlled opposition is.”

Deze mag je me even uitleggen Sherlock. Hoe heeft Wasbauer mij afgetroefd? Urubin is drie keer zo groot als Niburu, beter beveiligd, beter beheerd en voorzien van unieke content, geen vertaal werk. Zefs Niburu.co was en is beter geïndexeerd in de zoekmachines dan Niburu.nl, dus afgetroefd hoe? Opnieuw daag ik Oldenkamp uit wat hij beweerd te staven! En voor wat betreft controlled opposition kan ik slechts zeggen dat jij, SOPN en ook Niburu daar simpelweg niet belangrijk genoeg voor is.

“Afijn, ongeveer twee jaar later was het weer hommeles, want Anton wilde een verhaal op Niburu.nl geplaatst hebben wat niet voldeed aan de gezamenlijk afgesproken redactierichtlijnen. Dat die richtlijnen ook voor Anton zelf zouden gelden was hem blijkbaar even ontgaan. Vervolgens ging hij gelijk roepen dat Niburu.nl weer was overgenomen en dat ook de redactieleden zelf waren overgenomen. In plaats van het zoeken naar een gezamenlijke oplossing heeft Anton zichzelf afgesplitst van Niburu.nl. Iedereen die even rondkijkt op die website ziet dat er nog gewoon vanalles over en van Anton op staat. Nee, Anton wilde perse volledige controle, en begon daarom een eigen website. Je mag drie maal raden wie onmiddellijk zijn hulp aanbood. Inderdaad, meneer Overdone was er als de everzwijnen bij om een gloednieuwe website helemaal speciaal voor Anton te maken. Het kan raar lopen in een mensenleven.”

Ik kan me inderdaad voorstellen dat een opportunist als Oldenkamp niets snapt van de acties die ik zet en de stappen die ik neem simpel omdat er voor mezelf geen eigen gewin in zit. Ik heb deze vraag al beantwoord in een mai naar Albert Toby en zal deze ook hier neerzetten wat hi past precies bij deze opmerking van Sherlock al heb ik sterke twijfels of hij het al dom denkende kan bevatten:

Deze vraag heb ik natuurlijk zien aankomen en ik weet zeker dat dezelfde vraag op de lippen hangt van heel veel mensen. Dat zijn dan wel de mensen die er ten eerste niet bij zijn geweest en ten tweede wat ik heb geschreven nooit goed hebben gelezen. Geeft niets hoor ik ga het je hier haarfijn uitleggen van A tot Z.
Toen begin 2011 Niburu terug kwam met een Nederlandse versie van de site(Na de crash/hack zaten ze destijds op niburunews.com van de zoon van Jeff Poelstra) was ik gelijk weer van de partij. Ik had Niburu in 2006 leren kennen als een unieke website, toen enig in z’n soort. Dus waren ik en een tiental anderen van de partij op het forum en hadden we in no time een bloeiende community aan het draaien. Dat was het moment dat Jeff Poelstra die hoofd admin speelde contact zocht en ik de eerste indrukken kreeg van Niburuhealth. Wat ik daar van hem hoorde en vooral hoe de dollartekens eraf straalden lieten al wat alarm belletjes rinkelen, maar goed ik was meer op het forum en daar hadden we geen last van Stargates e.d. dus het boeide niet veel. Wat wel boeide is dat beheer van het forum steeds meer een ondergeschoven kindje werd en wanneer leden het lef hadden te klagen ze of werden geschoffeerd, genegeerd of domweg een ban kregen, Toen dat steeds erger werd hebben ik en een 50 tal leden tegen Poelstra en zijn moderator Arnold gezegd of jij doet wat of wij doen wat aan deze onwenselijke situatie. Poelstra deed niets en dus voegden wij het woord bij de daad. Ik bouwde een site en Niburu.tv was geboren. We gingen van start met de genoemde 50 leden en zijn eigenlijk nooit gestopt met groeien. Indien het verloop daarvan je interesseert wil ik je dat met plezier een keer vertellen maar voor jouw vraag is het verder niet relevant. 
 
Kort na de oprichting van de site ontving ik e-mails van een tweetal ex medewerkers van Niburu die het een en ander uit de doeken deden over Niburu, health, Anton Teuben en meer. Ik heb een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel en besloot op onderzoek uit te gaan. Dat bracht me bij Rob Slenters en z’n vrouw en op hem heb ik een zestal testers afgestuurd die de stargate gingen testen. Hierbij kregen mijn test personen wilde claims zoals dat het diabetici type I en II kon genezen, etc… Dat leverde de eerste artikelen op en aangezien het Anton Teuben’s Toko was/is is hij de eind verantwoordelijke, ook al was het Slenters die het deed. 
 
Hoe dieper ik ging hoe meer shit er boven kwam drijven: Gesjoemel met SOPN fondsen, en natuurlijk Wasbauer. Daar tussendoor was er nog de coup van Poelstra en Heydebree en ga zo maar door. 
 
Het moraal van het verhaal was/is dat ik veel shit over Niburu heb ontdekt en dat Anton als eindverantwoordelijke op z’n minst medeplichtig is daaraan, maar hij was niet de dader, dat waren figuren als Slenters, Poelstra en Wasbauer. Met andere woorden Ignorance is no excuse. Anton mag dan er ingetuind zijn met de genoemde lui, het pleit hem niet vrij.
 
Tijdens ons gesprek in Apeldoorn Jongstleden heb ik dat ook gewoon zo gezegd en Anton gaf het ook wel toe. Dat is goed genoeg voor mij om een streep onder bovenstaande te zetten het is geen vete, ik heb geen hekel aan Anton, Niburu of de mensen daar,  ik heb een hekel aan oplichting helemaal de gevaarlijke soort. Anton wil een nieuwe start en het dit keer wel goed doen, maar mist de kennis. Ik heb de kennis en gun hem de kans. Daarom zeggen we nu we beginnen vandaag opnieuw en dit keer doen we het wel goed. Anton is voor het eerst omringt met goede mensen zoals Maarten Horst en Bart de Groot en nu eens vrij van kwalijke invloeden. Het is de kans een Niburu(Onder welke naam dan ook) neer te zetten zoals het wel hoort: Open, transparant en eerlijk. Daar kan ik achter staan en Anton ook. 

 

“Gedurende al die jaren kent het Niburu-verhaal inmiddels vele verliezers. Heel veel mensen hebben daarbij geld verloren, sommigen zelfs heel veel geld. Veel mensen kwamen vol goede moed in aanraking met Anton, en raakten uiteindelijk nog veel verder in de put. We menen dat de mondiale control freaks het probleem zijn, maar doen we het zelf zoveel beter?”

Daar kan ik kort in zijn: Ik wel, ik heb nog geen toko hoeven sluiten zoals jouw Pateo fiasco. Noem mij eens een succes van jou Sherlock, dan heb je recht van spreken. Anders niet. Wholly Bullshit

De algemene tactiek van mondiale control freaks is verdeel en heers. De groep rond Niburu.nl is deze afgelopen weken opnieuw opgedeeld. Welke heersers lachen er nu in hun vuistjes? Laten wij in plaats van ‘verdeel en heers’ het omgekeerde doen, en dan bedoel ik: verbind en bevrijd. Laten we ophouden met de baas over anderen te willen spelen. En laten we ook ophouden geld voorop te zetten. Het gaat immers om ons mensen! Ik roep hierbij alle betrokkenen op, van zowel toen als nu, om weer met elkaar in gesprek te gaan. Het is toch van den zotte dat we onszelf steeds verder opdelen in groepjes die het in grote lijnen volledig met elkaar eens zijn!

En dat zegt Johan Oldenkamp, de opportunist die meeheult met criminelen omdat ze wat exposure geven aan zijn geraaskal middels een column. Alles voor de spotlights he Johan? Zelfs medeplichtig zijn aan criminele feiten is daar ondergeschikt aan.

Al met al is heel bovenstaand fabeltje geraaskal van de bovenste plank rechtstreeks uit de duim gezogen van Johan “Sherlock” Oldenkamp. Dat zegt gelijk ook veel over al zijn andere fabeltjes. Wholly Science? Ik noem het Wholly Rip Off

Volgende keer beter Sherlock 😉

Share.

About Author

There are 18 comments Join the conversation

Join the conversation

Spring naar toolbar