Zat van de Maatschappij

6

Dit keer maar weer eens een stuk op een wat persoonlijker niveau. (Sorry het moet er af en toe even uit ;) ). Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al een buitenbeentje geweest. Ik liep nooit met de groep mee, ging altijd mijn eigen gang en had lak aan wat anderen vonden over mij. Wat dat betreft is er tegenwoordig niet veel veranderd. Ik doe nog steeds mijn eigen ding, volg mijn eigen visie en ben daarom ook nog steeds dat zelfde buitenbeentje en dat bevalt me prima.

Een spiritueel persoon zei ooit eens tegen mij bekijk en onderzoek alles en behoud het goede. Deze woorden waren niet tegen doveman’s oren gericht en zijn blijven hangen. Dit heb ik dan ook sindsdien veelvuldig toegepast. Veel gezien, nog meer geleefd en een hele berg informatie gelezen. Alles bij elkaar kan je het de mix noemen die mijn visie, mijn kijk op de wereld hebben gemaakt tot wat hij is.

Hoewel ik een positief ingesteld persoon ben moet ik toch wel zeggen dat ik de laatste jaren de maatschappij waarin wij leven zat ben. Ik ben de verhuftering zat, de corruptie en ook ben ik het zat voorgelogen en bedrogen te worden door overheden en alle instanties die daarbij horen. Dit is dan ook 1 van mijn grootste motivaties om een site als Urubin neer te zetten. Het is een klankbord voor iedereen die het wil uitschreeuwen: Zo gaat het niet langer.

Dat is uiteraard mooi maar met roepen alleen kom je er niet. Er komt een tijd om de daad bij het woord te voegen en dat is al een tijdje gaande hier want ik ben iemand die denkt in oplossingen in plaats van problemen. Hoewel ik me altijd in zal zetten om “het systeem” in Nederland te veranderen besef ik wel degelijk dat de krachten waartegen we strijden groot zijn, de tegenwerking immens en hoewel ik voor iedere reactie wel een tegenreactie in mijn mouw heb is het wijs een plan B te hebben en dit plan B is waar Kraven nu aan werkt.

Ik ben een zakenman met een goed lopend internet bedrijf in het SEO segment. Ik ben niet rijk maar geef eerlijk toe dat ik goed verdien, meer dan ik nodig heb. Ik ben nu al enige tijd bezig geld opzij te zetten en dat zal nog wel enige jaren voortduren, want ik heb me in mijn hoofd gehaald dat ik een eiland wil gaan kopen en dan bedoel ik niet de grond op een eiland, nee ik bedoel echt een eiland als in een soevereine staat en dat gaat me lukken ook. Er zijn enkelen binnen mijn kring die dit weten en vanuit die hoek wordt mij wel eens gevraagd waarom ik iets dergelijks niet in groepsverband doe. De reden hiervoor is simpel: Ik wil een stukje wereld waar ik zaken kan opzetten volgens mijn visie en overtuiging. Een plek waar iedereen zijn of haar ding kan doen zonder de druk van de hedendaagse maatschappij. Daar heb ik ideeën over ontstaan over een periode van pak weg 20 jaar en die wil ik realiseren. Dat gaat alleen wanneer je geen andere ego’s hebt want dan verzand je in oeverloze discussies zoals we keer op keer hebben kunnen zien binnen diverse alternatieve groeperingen.

Kortom wil je geen gezeik moet je het helemaal zelf doen en dat is dus precies wat ik aan het doen ben. Kort gezegd: Kraven werkt aan een Kraventopia en hoewel dat nog jaren kan duren gaat me dat lukken en wanneer dat moment daar is, ga ik een plek neerzetten waar alle stromingen van spiritueel tot ultra praktisch kunnen leven en hun ding kunnen doen. Een Urubin in real life zogezegd.

Dat wilde ik even met u allen delen ;)

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close