The Rise of The Urubinatti

1

Sow hee, dat is nog eens een arrogante kop voor een artikel vindt u niet? Toch is deze in dit geval gerechtvaardigd want we dijen uit en dat met de snelheid van het licht. Uiteraard heb ik het dan niet specifiek over Urubin, maar over alle sites van mijn hand en hun aantal is groeiende!

Dat is leuk zult u zeggen, maar wat is daar zo nieuwswaardig aan dat er een heel artikel aan gewijd moet worden? Nou, dat u zich dat afvraagt is eigenlijk de reden. Urubin en de voorloper FreedomBytes(Nu NieuwsBytes) zijn uiteraard niet in het leven geroepen omdat het kan, maar omdat er in mijn beleving een noodzaak voor was en nog steeds is. Na jaren van knokken tegen de bierkaai en het mikpunt te zijn geweest van letterlijk elke emotie in het spectrum van adoratie tot pure ongebreidelde haat, ben ik gewoon mijn eigen plan blijven trekken en dat heeft jaar na jaar haar vruchten afgeworpen en van die vruchten wil ik u middels dit artikel deelgenoot maken. Wellicht vindt u het interessant, wellicht niet, en wellicht besluit u zelfs zich aan te sluiten bij die echte Urubinatti.

Een stukje geschiedenis

Jaren geleden, zo omstreeks 2006 werd het mij duidelijk dat we met z’n allen compleet besodemieterd worden door iedereen en zijn of haar achterneef van roverheid tot corporatie en weet u, het viel me op dat het allemaal als een grote legpuzzel in elkaar paste. Sommigen van u zouden dat zelfs een complot willen noemen en dan heeft u geen ongelijk. In die tijd was er eigenlijk in Nederland maar 1 echte bron voor dergelijke zaken en dat was Niburu, maar daar schortte het aan van alles, van ethiek tot aan kennis en natuurlijk was er ook de censuur en oplichting(maar dat kunt u prima zelf hier op Urubin lezen, en ga ik niet opnieuw herhalen.)

Enfin, bovenstaande deed mij besluiten het maar zelf te doen zo rond 2011 en Freedombytes en Urubin was geboren. Gaande weg kwamen andere alternatieve media sites op mijn pad, iets waar ik naar uit keek en waarvan ik hoopte dat we de handen ineen zouden kunnen slaan om zo een grote vuist richting de bovengenoemde volksverlakkers te kunnen maken. Helaas, ook hier trof ik een grote rotte puinhoop aan van waanzin, geldbelustheid, en erger. Zo erg dat ik er een aantal artikelen aan wijdde, maar ook die mag u voor de details zelf nalezen.

Bovenstaande deed mij besluiten het niet langer in samenwerking te zoeken, en zelf aan de slag te gaan. Ik maakte een plan, en dat plan voer ik tot op de dag van vandaag nog steeds uit en ik kan u zeggen we liggen op schema.

De 4 Fases naar victorie.

De eerste stap was uiteraard om een community op te zetten voor vrijdenkers. Een blog, een forum en Urubin was het eerste en grootste vrijdenkers platform op het Nederlandse Internet. Dit hebben we jaren volgehouden, tot het fenomeen forum voorgoed werd doodverklaard als achterhaald en ingehaald door social media. In tussentijd had ik mijn klauwen al uitgespreid en was Worldunity het eerste product van fase 2 en met de kracht van Urubin in combinatie met de social media explodeerde deze site tot het niveau dat het alleen nog maar op een raid 6 cluster te draaien is om de traffic pieken op te kunnen vangen. Fase 1 was hiermee voltooid en fase 2 aangebroken, de tijd van uitbreiding.

Time2wakeup en Healthbytes volgden want ik wilde letterlijk een “Web Presence” hebben in elke tak waar de zogenaamde “Elite”ook actief was, want dat is de enige manier om jezelf te verzekeren dat er in alle sectoren tenminste 1 media platform bestaat dat onafhankelijk is van wie of wat dan ook. NuWij  kwam er nog bij en maakte het plan compleet. We waren en zijn overal en alles was zich aan het ontwikkelen, einde fase 2.

Dat brengt ons naar het nu en in Fase 3, uitbreiden van de invloedssfeer, wat wil zeggen een verdere ontwikkeling om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken met het nieuws dat wij brengen en hiermee komen er weer nieuwe websites bij in de diverse sectoren binnen de alternatieve media waarin wij zitten. De eerste twee heb ik onlangs bijgezet, te weten: Natuurlijf en Naturotheek. Samen met Health Bytes bieden deze sites tegengas aan Big Pharma en bieden alternatieven die deze Pharma Maffia zo graag onder het tapijt wil vegen, om de centjes maar binnen te blijven harken. Onthoudt Big Pharma geneest niet, ze behandeld en dat het liefst tot aan uw graf. In geneesmiddelen heeft deze kliek geen interesse.

Enfin u kunt in deze fase nog minimaal twee sites tegemoet zien en van 1 is de naam ook al bekend, namelijk doofpotje.com. Ik heb de link nog niet klikbaar gemaakt want de site staat er nog niet, maar is al wel in aanbouw.

Indien u al een kijkje op onze websites heeft genomen, dan zal u zijn opgevallen dat ze allemaal een eigen “ding” hebben. Zo is Health Bytes een soort portaal voor gezondheidsnieuws, waar natuurlijf specifiek over een gezond lijf gaat. Naturotheek is weer een stuk breder en beslaat ook duurzaamheid en ecologisch verantwoord leven, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze alternatieven bieden voor wat overheden en corporaties u zo graag door het strotje willen douwen.

Time2wakeup, Doofpotje.com en nog 1 extra site zullen dus voornamelijk de MSM op de huid blijven zitten en openbaren wat ze daar zo graag zo diep mogelijk wegstoppen. “They flush it, we flaunt it” is het devies. Nuwij is daarbij complementair en bedoeld als tegenwicht voor social news media gecontroleerd door de MSM zoals nujij.nl van Sanoma media

Inzicht en medestanders

Met bovenstaande probeer ik u inzicht te geven in mijn brein, en hopelijk ziet u ook de noodzaak en logica er van in. Ik hoop zelfs dat men ook eens gaat inzien, dat hoewel ik niet de meest gemakkelijke persoon ben, ik mijn stinkende best doe Informatie te verspreiden die van werkelijk belang is en dat ik daarbij wel eens wat eieren moet breken om deze omelet te kunnen maken. Kortom, ik hoop u te mogen meerekenen in het groeiende leger van de Urubinatti(het beestje moet een naam hebben hé?).

Fase 4

Het doel van al het bovenstaande is natuurlijk het bereiken van Fase 4 waarbij we onze invloed voldoende hebben uitgebreid om de heersende klasse te kunnen verslaan met haar eigen middelen en in haar eigen arena, de politiek.

Van het begin tot nu is het resultaat van mijn strategie niets minder dan verbluffend geweest, zijn we alleen maar gegroeid en zitten we nu op het verbijsterende punt dat over alle sites genomen er dagelijks 2 miljoen Nederlandse en Belgische bezoekers zich op de hoogte komen stellen van de laatste stand van zaken. Daar hoort u ook bij, en daarom wil ik zeggen:

Geachte lezer, tot zover ontzettend bedankt voor uw steun, woorden schieten tekort om mijn dank en trots uit te spreken, maar bij deze probeer ik het toch! Ik hoop dat u dat nu we in de op 1 na laatste fase zijn beland dat ook blijft doen door te komen, te lezen en de informatie te delen.

Beste lezer, wat zegt u ervan? Mag ik u meerekenen bij het leger en daarmee “The Rise of The Urubinatti”?

 

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close