Schandalige uitwas in de noodzorg !

0

Na kantoortijd een arts nodig ? In ons gebied Voorne – Putten vergeet het maar ! De strijd om de macht tussen Rotterdamse ziekenhuizen en de streekziekenhuizen van de Zuid Hollandse eilanden neemt groteske vormen aan. menselijkheid is ver te zoeken, daadkrachtig optreden behoort hier zeker tot het verleden. Hoe het failliete Medisch Centrum Spijkenisse omgaat met patiënten die nek en rugletsel oplopen ? U leest het hier !

Het verhaal van de hardwerkende Melvin Kooij:

Graag zou ik hier mijn negatieve ervaring willen delen,

Ik ben 10-01-2016 tijdens een bezorging in flat in de galerij van de natte betonnen trap gevallen plat op mijn rug, na enige tijd na een adrenaline stoot de auto weten te bereiken helaas was toen de adrenaline op en ging het niet meer, mijn vriendin reed vervolgens snel naar het ziekenhuis.
Ik liep hier voor zover dat kon, kermend van de pijn de spoedpost binnen om 20.55uur met nek en rug klachten.
Hier mocht ik niet naar binnen en kreeg ik te horen, ja sorry meneer ik zie dat t niet goed gaat met u maar ja wij sluiten om 21.00 uur, dus helaas meld u zich maar op de huisartsenpost. Zo vreemd als t klinkt ondanks alle pijn in mijn rug en nek gestrompeld door de regen naar de huisartsen post waar ik in de wachtruimte een formulier in moest vullen met wat de klachten waren. Terwijl ik nauwelijks mijn nek kon bewegen door de pijn. Nadat iemand anders mijn formulier had ingevuld mocht ik na 5 minuten door “lopen” naar de arts.
Hier werd ik onderzocht en was t niet best, en moest ik werd doorverwezen voor foto’s wellicht een scan. Alstublieft hier u verwijsbrief meld u zich maar op de spoedpost hiernaast.

Terwijl t lopen meer en meer pijn deed en nauwelijks mijn nek kon bewegen ben ik terug gestrompeld naar de spoedpost met nek en rug klachten.

Wederom ondanks mijn verwijsbrief werd ik niet binnen gelaten en weggestuurd om maar naar het Maasstad ziekenhuis te gaan.
Zo onmogelijk als t klinkt en alle pijn die ik had. Geprobeerd met eigen vervoer naar het Maasstad te gaan.
De spijkernissebrug stond open en de pijn was ondragelijk. Dus zelf een ambulance gebeld.

In echt 2 minuten waren ze er, het ambulance personeel was RAZEND dat er niemand zich om mij had bekommerd. Dat er niemand was die mij op een plank had gelegd met een nekkraag.
Hier is meteen melding van gemaakt bij de huisartsenpost en de spoedpost dat het totaal tegen alle protocollen in gaat om iemand met nek en rug klachten niet op een plank te leggen met een nekkraag!

Eenmaal in het maasstadziekenhuis was de chirurg ook alles behalve blij hoe het gelopen is en waarom ik simpel weg gewoon weg gestuurd ben daar.
Want een instabiele breuk kon niet uitgesloten worden dus voor het zelfde geld had ik mezelf door het lopen en bewegen verlamd.

Na enkele foto’s gelukkig niks gebroken. Toch een goede klap gemaakt ondanks alle pijn en klachten ontslagen uit het ziekenhuis met een flinke dosis morfine.
nu hopen op een spoedig herstel!

medicijnen

De huisartsenpost in onze stad is verdwenen, op het gehele eiland zijn na 1700 uur geen medicijnen meer te krijgen, infrastructuur is gebrekkig. Ov is onregelmatig ! Huisartsen zijn te laf om op te staan en denken aan het grote geld van de verzekeraar. Buitenkantoortijden een arts bezoeken ? Vergeet het maar, U mag naar Spijkenisse. Belt U gelijk maar een ambulance, jammer genoeg zijn de aan en afvoertijden toegenomen dus de kans dat U het loodje legt bij calamiteiten is ruim aanwezig. Onkundige verpleegkundigen, onderbezetting en protocollen niet langer kunnen handhaven, dat is het lot dat geheel Nederland te wachten staat. De maat is vol ! Stop het experiment van de “vrije markt in de zorg” Protesteer en laat Uw ongenoegen blijken middels petities, burgerlijke ongehoorzaamheid ( belt U die arts maar op zijn woonadres zijn bed uit ! ) Bestook die directeur van de klantenservice/zorgverzekering met hate mail !

En waarom ? Omdat de volle zakken nog voller moeten worden ? Ziekenhuizen vooraan willen staan om die zak met geld te krijgen ? Bij ons een ziekenhuisoorlog om de centjes ! De dupe ? De burger. En dat alles voor prestige, geld en macht ! Stop de zorgmaffia, de zorg is van ons allemaal. Dit staat gelijk aan doodslag en zo zien wij dat !

Dr.Snuggles

Share.

About Author

man, kijk omhoog ! Want daar komen ze vandaan als ze vallen :-)

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close