Johan Oldenkamp is dood!

16

ripJa mensen, dat leest u goed. We schrijven 18 november 2013, waar de mens Johan Oldenkamp zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Einde verhaal, over en uit. Tenminste, dat zegt hij zelf in de voorlopig laatste Pateo Nieuwsbrief van bovenstaande datum :P

Dat zit namelijk zo: De drie stappen om je naam en “Soevereiniteit” te claimen conform “het luchtkasteel van de soevereine mens concept” ging onze Johan niet ver genoeg, en dus verzint hij er zelf nog maar even twee stappen bij, te weten:

Stap 4 en 5 na de drie stappen van ‘ik claim mijn naam’

De procedure van de zogenaamde soevereine mens zoals staat beschreven op de website ‘ik claim mijn naam.nl’ (link) kent drie stappen. In de eerste stap claim je jouw naam bij jouw gemeente. In de tweede stap maak je deze claim landelijk bekend via publicatie in een krant. En in de derde stap claim je het enig eigenaarschap van jouw ‘natuurlijk’ rechtspersoon (waar voor alle duidelijkheid helemaal niets natuurlijks aan is) via een brief aan het hoofd van de staat. Dan is het klaar voor de beweging van de soevereine mensen.

Voor mij was het daarmee nog niet klaar. Omdat ik als enig eigenaar volledige zeggenschap heb over mijn rechtspersoon heb ik afgelopen vrijdagavond om 20:13 uur een einde gemaakt aan het kunstmatige leven van mijn rechtspersoon. Het heeft een zachte dood gestorven. Door mijn rechtspersoon in leven te laten ben ik namelijk in overtreding met het Tweede Gebod. Aangezien ik God opnieuw heb erkend als mijn Enige Autoriteit, heb ik moeten beloven me voortaan wel strikt aan de Tien Geboden te houden. Voordat ik dat kon doen, moest ik dus eerst mijn persoon beëindigen via opnieuw een briefje naar mijn gemeente (stap 4: link). Nu mijn persoon dood is, erken ik alleen de Tien Geboden als de Wet, waar ik me strikt aan zal houden (stap 5). Alle door mensen bedachte wetten hebben geen betekenis meer voor mij. Men kan immers geen twee meesters dienen. Ik ben dus niet langer een soeverein mens. God is voor mij de enige Soevereiniteit, en ik ben voortaan de Dienaar van God. Mijn leven is daarom voortaan gelijk aan Godsdienst. Qua werkzaamheden verandert er echter weinig, want deze ware Godsdienst vormt namelijk het levende hart van Wholly Science. Het is alleen nu klip en klaar geworden wat dit precies betekent voor mijn gedrag en mijn denken.

Persoonlijk zal het mij benieuwen want als de mens Johan Oldenkamp dood is, heeft hij toch ook geen nut meer voor al die aardse zaken zoals geld, en dus verwacht ik op z’n minst dat zijn boeken, lezingen, workshops e.d. vanaf nu gratis zullen zijn. Ook verwacht ik dat hij huis en haard zal opgeven want doden hebben uiteraard geen woon/leef ruimte nodig en aangezien ook een dienaar God’s zich aan de normaal geldende regels, wetten en bepalingen van Nederland dient te houden en deze “dienaar God’s” nu al heeft aangegeven daar geen boodschap aan te hebben, neem ik toch aan dat hij zsm vertrekt naar laten we zeggen een onbewoond eiland of iets dergelijks.

Wat echt ernstig is, dat is het feit dat zijn volgelingen die nu al sekte achtig gedrag vertonen er waarschijnlijk gewoon weer als hersenloze drones achteraan hobbelen en dus vrolijk mee de afgrond in zwalken. Gezien het feit dat het Pateo Sekte Groepje nu al 100+ leden kent zijn dat potentieel 100 mensen die de problemen in gaan duikelen met Opperhoofd Emco Helder voorop.

Aan de andere kant verdienen sufkutten die in het gebral van Oldenkamp trappen eigenlijk wel alles wat ze krijgen. Domheid moet beloond worden en vanuit die optiek is het eigenlijk wel “de oplossing”. Kortom, vooral doorgaan Johan! :D

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close