Is de Messias reeds onder ons?

10

LordRaElMensen die mij kennen weten dat ik nou niet bepaald een gelovig man ben, en die mensen zullen nu dan ook waarschijnlijk met gefronste wenkbrauwen naar de titel van dit artikel zitten te kijken, zich afvragend of ik mijn verstand verloren heb. Deze mensen kan ik gerust stellen, met mij gaat alles uitsteekbaar. Echter, hou ik wel altijd een open mind en dat brengt me wel eens bij interessante onderwerpen die ook al geloof ik er zelf niet in toch minstens wel een discussie waardig zijn.

Zo ook deze keer waar ik bij een van mijn strooptochten op Youtube tegen een bijna twee uren durende video aanliep over de terug gekeerde zoon van God genaamd Lord Ra-El. Gedurende deze video werd ik getrakteerd op het gehele relaas vanaf de aankomst tot aan het punt waar de video eindigt in 2012 en was getuige van de ascentie en capriolen van deze “zoon van God”.

4ce13a9c6a99Deze in het echt ex Guardian Angel uit Chicago met de aardse naam Raymond Elwood blijkt de Messias te zijn en daarvan kreeg ik eerlijk gezegd toch wel even een David Icke Deja-Vu momentje. Deze Ra-El, pakt de zaken echter wel een stukje anders aan dan Icke en dreigt gelijk de overheden van de wereld. “Bow down or else”. Daar kreeg ik dan weer een Dr. Evil Deja-Vu momentje van, ware het niet dat hij tenminste niet vroeg om een losgeld van “One trillion Dollars”.

Ik moet zeggen dat hij me een beetje tegen valt, want naast wat claims op zaken die onmogelijk te verifiëren zijn is het vooral een wraakzuchtig baasje en nog een beetje laf ook want hij dreigt vooral met de aanstaande aankomst van Pappie die de booswichten wel even met de grond gelijk zal maken want machtige Tsunami’s, Zonnevlammen en komeet Elenin ten spijt krijgt hij van de wereld eigenlijk vooral nog steeds de vinger.

Toch heb ik me gedurende het filmpje best vermaakt en vindt ik het op z’n minst interessant en wil deze u dan ook niet onthouden. Dus voor wie de tijd ervoor heeft(en de zin) volgt hier het bijna twee uur durende relaas van Lord Ra-El.

Hieronder kan wat mij betreft de discussie verder: Is deze Lord RA-El the real deal of is het gewoon de volgende mafklapper met waandenkbeelden a la David Icke met een noodzaak voor een stevige therapie bij het Pieterbaan centrum?

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close