Het uur van de Waarheid? Meer de waan van de dag met een pedo sausje!

15

uvdwBij het uur van de waarheid zijn ze boos op Kraven, heel boos. En ik moet zeggen, dat ik daar trots op ben, heel trots want met Pedofielen lievend tuig heb ik he-le-maal niets. Heb ik uw aandacht? Mooi dan ga er maar eens even goed voor zitten, grijp een bakkie en leest u verder waarom het tuig van Het uur van de waarheid zo boos is op Kraven:

 

Wat vooraf ging

roedeltjeVaste lezers hier weten vast wel dat we ongeveer een jaar geleden mevrouw Mascha Roedelof tegen het lijf liepen die net als tegenwoordig liep te leuren met haar Free Entrance To Life Unconditional concept en hoe het gaande weg steeds duidelijker werd dat het bewuste concept een scam is van jewelste uit de koker van Astrid van Triet, waarvoor Roedelof fungeert als schoothondje en als volwaardige side kick het veld werk opknapt. Dat leverde haar uiteraard een mooi dossier op hier in het scam hoekje van Urubin en daarmee was het een tijdje rustig tot Roedelof weer de kop op stak en begon te spammen in Facebook groepen waar ik ook lid van ben.

Wie mij kent, weet dat ik oplichters confronteer daar waar ik ze tegenkom en hoewel Roedeltje moord en brand schreeuwt dat wij haar stalken vergeet ze voor het gemak dat ik al veel langer van deze groepen lid was als zij, dus wie stalkt er nu wie? Enfin, tijdens onze laatste confrontatie in het groepje genaamd “Huisuitzetting? Geen plek meer?werd duidelijk dat ze een zogeheten levenscirkel had opgezet voor Marcel Vervloesem. Die naam deed wat belletjes rinkelen en na enig spitwerk bleek mijn instinct dead on, het ging inderdaad om de tot twee maal toe veroordeelde ex pedo jager die zelf niet met de handen van minderjarigen af kon blijven, zelfs niet van zijn eigen neef die ook nog eens een verstandelijke beperking heeft.

Toen ik dit feit meldde aan Roedelof  zag ze geen enkele reden haar sponsoring te stoppen wat resulteerde in een artikel waarin ik de beerput omtrent de Roedelof/Vervloesem connectie belicht. Daar was ze uiteraard niet blij mee, maar nog veel verrassender(not) was de reactie op het uur van de waarheid waar de eigenaar boos een overgenomen artikel van urubin verwijderde en een pissig bericht in de comments op zijn Vervloesem heiligdom schreef.

Uiteraard ga ik geen discussie uit de weg en plaatste een reactie maar het uur van de waarheid plaatst alleen waarheid als het ze uitkomt dus mijn bericht staat nog in moderatie(En zal dat ook wel blijven. Uiteraard heb ik dit zien aankomen, en dus had ik al een screenshot van mijn reactie gemaakt die ik hieronder zal plaatsen

huvdw

De lafbekjes daar publiceerden echter wel een reactie, te weten:

Haahaha Beetje Flauw zegt ie dan – nou dan neem je er toch wat zout bij…

“Es zien of ze ook mans genoeg zijn mijn reactie daar door te zetten”
http://urubin.com/?p=8700#comment-14776

Aah Kraven – dat heeft dus niets met “Mans genoeg” te maken – maar eerder met dat ik dergelijke spelletjes doorzie – waar ik dus niet aan meedoe..

En ehhh

Wie haalde uit – JIJ…
Wie schreef er een artikel om Twee personen naar beneden te halen – JIJ
Wie deed geen onderzoek naar de persoon Marcel Vervloesem – JIJ
Wie loopt iemand op facebook continu te stalken – JIJ (in een poging om alle anderen – JOU mening op te dringen)

Dus nee Kraven – met dat soort Energie Slurpende Stalkers ga ik niet eens in discussie…

Dag Kraven

mvpedoHiermee is het dus gelijk duidelijk dat ze in bed liggen met Roedelof, Vervloesem en dus een Pedo lievend volkje zijn, want bewijs leveren kunnen ze niet, wel hele boekwerken vol onbewezen stellingen en het bewijs waarop Vervloesem deze tweede keer veroordeeld is? Daar wordt niet over gerept. Kortom wie waarheid verwacht te vinden op het uur van de waarheid, komt bedrogen uit.

Maar ach wat verwacht je van een stumperd die klaar was om zijn site dicht te gooien omdat Ben vd Brink zijn blogje teisterde? In ieder geval niet de ballen om een discussie aan te gaan op feiten, zoveel is duidelijk!

Anyway, om dan maar met een simpel weerwoord te besluiten: Het doet mij deugd dat mijn artikel daar is verwijderd want Urubin wordt namelijk niet graag geassocieerd met pedo lovers als Het uur van de waarheid, Mascha Roedelof en al helemaal niet met bewezen kinder molesteerders als Marcel Vervloesem.

Inderdaad, op dergelijke sites bevinden we ons echt in het rottende hart van de alternatieve media want veel smeriger dan dat zooitje wordt het niet, dat is onmogelijk(hoop ik toch)!

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close