Free entrance to life unconditionaly

49

Zoals u wellicht weet vertoef ik op alle plekken van het interweb, lees daarbij veel en doe een wereld aan informatie op. De laatste jaren groeide in mij(En vele anderen) het besef dat het huidige systeem gebaseerd op schuld en rente niet langer houdbaar is. Dat zien we ook terug in de huidige crisis in de wereld(Wie denk at het een Europese crisis is moet nog maar eens wat meer rondkijken).

In mijn zoektochten op het web kwam ik eerder al uit op diverse groepen op Facebook, en de meest recente gaat over een concept getiteld: “Free entrance to life unconditionaly” een op z’n zachtst gezegd zeer interessant systeem.

Free entrance to life unconditionaly behelst een concept waarmee mensen kunnen samenleven op hun eigen wijze maar dan onbelast. Een systeem zonder belastingen dus! Klinkt lekker nietwaar? In tegenstelling tot andere concepten die er op lijken zijn veel van de struikelblokken hier reeds uitgehaald en wat overblijft is een degelijk concept wat in mijn beleving ook daadwerkelijk kan functioneren als slechts 1 obstakel kan worden overwonnen en dat obstakel is hoe kan het ook anders de (R)overheid.

Dit is dan ook echt een systeem wat zeer compatibel zou zijn met mijn eigen idee dus wellicht dat ik hier in de toekomst meer over zal berichten. Free entrance to life unconditionaly biedt een frisse kijk op samenleven waarbij het spirituele en praktische hand in hand gaan. In de Free entrance to life unconditionaly groep op Facebook kunt u alle informatie hieromtrent vinden en ook meedoen aan de discussies en dat zijn er nog vele.

Ook ik heb nog steeds mijn kanttekeningen bij onderdelen van het concept, maar eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat dit het eerste alternatieve samenlevingsconcept is geschoeid op een geheel nieuwe leest en daarbij realistisch genoeg is om levensvatbaar te zijn. Dat alleen al maakt het meer dan waard om gewoon eens in te duiken en voor uzelf uit te maken of dit iets zou kunnen zijn waar u deel van uit wenst te maken.

In ieder geval sluit een dergelijk vrij leven concept prima aan bij het vrij denken en spreken concept wat we hier gaande hebben op Urubin en is daarom iets waar ik me in ieder geval zeer in zal verdiepen.

Wordt zeer zeker nog vervolgd

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close