Dr Snuggles en de gemeenschap!

0
Ik zie wat grappigs gebeuren.
Iedereen weet dat ik blog op een landelijke website die heel controversieel is. Maar er zijn ook mensen die hier niet mee overweg kunnen. Ze komen met oude koeien die uit de sloot gehaald worden, terwijl dat toch meer een taak is voor hulpverleners met rood/blauwe aard ;-)
 
Sommige mensen proberen iets aan te kaarten wat door “conservatieve bolwerken” wordt tegen gehouden. Ik neem geen blad voor de mond en waarom zou ik, deze mensen mogen gehoord worden.
 
De hypocrisie druipt ervan af, en deze mensen komen zachtjes aan ten val. Ja mensen hier komt het verhaal vanaf de eerste lijn.
 
Ik heb een strafblad voor fraude en valsheid in geschrifte. Dit klinkt heftig en dat is het ook. In mijn enthousiasme en idealisme heb ik mensen geholpen met hun belastingaangifte in 2005. De SP werkgroep in Hellevoetsluis wilde graag de gemeenteraad in. Dus als secretaris van deze werkgroep werd een ledenwerf actie en hulpdienst opgezet. Invullen van belastingaangiften en aanvragen toeslagen voor de mensen die het nodig hebben.
 
Om te voorkomen dat er misbruik gemaakt zou worden werd er drempelgeld geheven, 10 euro per aangifte. Van heinde en ver kwamen er mensen om dit te doen, gesteund door het toenmalig SP bestuur. Maar het was zo’n succes dat de toenmalig voorzitter graag de gegevens wilde overnemen om meer te rekenen en zo een adviesbureau op te zetten. Mijn persoon heeft dit geweigerd, privacy van zo’n kwetsbare groep daar ga je je niet aan verrijken.
 
De voorzitter van de toenmalige werkgroep, ik laat zijn naam in het midden, melde het aan een belastinginspecteur dat mijn persoon er een zooitje van maakte, dit terwijl dit niet zo was. Het klantenbestand bestond uit een krappe 300 mensen waarvan er 12 onjuiste opgave gedaan hadden. De ECD werd ingelicht en deze startte een onderzoek. Er werden 12 mensen gevonden met malversaties in de aangifte’s. Vervelend maar zij moesten hun ontvangen bedragen zelf terug betalen. De overige was niets mis mee en hebben hun geld na de normale gang van zaken ( bewijslast) mogen houden.
 
Het AD.nl kwam met 2 artikelen over een Robin Hood van Hellevoetsluis en maakte melding van een grootte fraudezaak. De SP reageerde ZONDER wederhoor en royeerde mijn persoon als SP lid. De SP kwam in de gemeenteraad met 1 zetel, dankzij de grote reclame campagne van de werkgroep. Dhr Winkels werd gemeenteraadslid. Dhr Holte was de toenmalige voorzitter van de SP Hellevoetsluis. Nooit zijn vragen gevraagd aan de SP Hellevoetsluis over mijn persoon, noch hebben zij met mij contact opgenomen.
 
Het vervelende is, dat een verkeerd beeld van mij is neergezet en het vele werk wat ik voor de SP gedaan heb nooit is beloond, achteraf is het begrijpbaar, maar ik ben gestraft voor de “fraude” en ook nog eens gepakt in mijn inkomen, niet alleen ik, maar ook mijn gezin. En dat is onrechtvaardig. Op papier mag het dan wel kloppen, achter de schermen is er behoorlijk gekonkeld en dat merk ik nog steeds in mijn prive !
 
Nu ik op facebook zit, werd ik aangevallen op mijn integriteit, ik kan U verzekeren beste lezer, daar is niets mis mee, als men mij vraagt iets geheim te houden dan hou ik het geheim, Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Ik heb bewezen dat ik mij niet verrijk ten koste van anderen. Ik ben andere behulpzaam met raad en daad, weet ik iets niet ? Dat kan namelijk gebeuren , dan verwijs ik iemand door naar het het juiste antwoord.
 
Wat mij is opgevallen, is dat boze tongen wel luisteren naar de roddel en achterklap, maar een goed gesprek aangaan en eens luisteren wat de ander te vertellen heeft is er niet bij. Er speelt veel in Hellevoetsluis. Goede tijden Slechte Tijden is erop gebaseerd !
 
Racisme, NIMBY, roddel, achterklap, zelfverrijking en dommigheid vieren hoogtij in Hellevoetsluis, en wel in alle lagen. Zou men dit zien breekt de Pleuris uit. Dus dit wordt heel stil onder de pet gehouden. Maar op borrelfeestjes en bijeenkomsten van algemeen nut is het te merken. Wil je iets bereiken hier ? Dan moet je “vrienden” hebben ! Maar in de privésfeer zal men niet kiezen voor deze “vrienden”. Als Briellenaar heb ik een mentaliteit van saamhorigheid en ons kent ons, dan wel op de goede manier ! Ik heb een vreselijke spijt dat ik ooit naar Hellevoetsluis verhuisd ben. Liefde maakt blind, en dat is waar ! Nu mijn ogen open zijn en zie wat er zich afspeelt, dan huilt mijn hart om zoveel haat, jaloezie en individualisme. Mensen die niets te makken hebben worden in Hellevoetsluis een soort kop van Jut gemaakt. Zo ook een oude kennis van mij die sinds 1992 bekend staat als een pedofiel. De man met een verstandelijke handicap die zich vereenzelvigd met pubers en dat nog steeds doet, blijft de naam houden van pedofiel en wordt buitengesloten. Geen begeleiding, geen strafblad maar wel kwaadaardige roddels die zo lang standhouden. Wie gaat dat opnemen en uitzoeken hoe deze persoon genoegdoening gaat krijgen ? Buitensluiten, groepjes, ik verafschuw ze ! En mensen die beter weten doen hier aan mee ? Hoe bekrompen kan een gemeenschap zijn. Hoor en Wederhoor, eerlijkheid en gerechtigheid, egoïsme en narcisme. Kernwoorden die slaan op Nederland en zeker op alle mensen die zich natuurlijk ook in Hellevoetsluis bevinden.
 
De bekende Hellevoeters ? Bonte ? Is dat een politicus of een bang vogeltje die zich bediend van islam-angst ? Terror Jaap, een Briellenaar. Een hork op TV, in het echt een aardige knul die geen vlieg kwaad doet. Voorne Putten staat op de kaart en wel de wereldkaart. ( Europoort) Wij eilanders laten over ons lopen omdat wij wel heel druk zijn met onze eigen egootjes, hoe belangrijk we wel zijn. Nu mensen ik heb nieuws voor U, alleen de mensen die de handschoen oppakken dan wel de schoen aantrekken die hun past. U bent een bekrompen persoontje wat over lijken gaat. U Verkoopt uw bezit en geeft het weg aan de hoogstbiedende. Dit om mee te doen met “grote spelers” die op financieel gebied, U rijkdom brengen. Maar in werkelijkheid bent U een zielig persoontje wat geen ruggengraat heeft en niets met anderen op heeft. ( Welzijn). Uw persoontjes bevinden zich op maatschappelijke punten die van belang zijn voor een sociaal gebeuren. Namelijk en gemeenschap die oppermachtig is en onbreekbaar. U, schoenpassers, bent het niet waard om deel uit te maken van deze gemeenschap. Denkt U daar maar eens over na voordat U kwaadspreekt of een oordeel velt over personen die U onbekend zijn.
 
Wim Landmeter Alias Dr.Snuggles (blogger bij Urubin.com, redacteur van tegengas voorne putten, sterschrijver bij nieuwsjager.com, eigenaar van culinada.wordpress.com )
Share.

About Author

man, kijk omhoog ! Want daar komen ze vandaan als ze vallen :-)

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close