De vermoorde onschuld Rene Voogt

14

rvoogtTijd voor een persoonlijk stukje wat mij zojuist even in het verkeerde keelgat schoot, en aangezien ik van mijn hart geen moordkuil maak vertaal dat zich bij mij gelijk naar een nieuw artikel op Urubin.

Lezers hier hebben het relaas van de afgelopen dagen kunnen meelezen over de Pedo Sponsoring van Mascha Roedelof, de ontkenning en het zelfbedrog op Het uur van de waanzin, pardon waarheid en over die laatste gaat dit stuk en dan in het bijzonder over Rene Voogt de beheerder van deze bende.

Deze Rene huilt nu namelijk steen en been over hoe sites zich zomaar, spontaan en uit het niets hun pijlen richten op al dat goede werk dat hij verricht om de tot twee maal toe veroordeelde kinder molesteerder Marcel Vervloesem in bescherming te nemen. Tja, hoe zou dat nou komen? Zou het iets te maken hebben met de selectieve “waarheid” op zijn site waar meningen anders dan die van Rene zelf gewoon niet worden toegelaten en er slechts reacties staan van Rene zelf op deze “onzichtbare”reacties? Zou het niet zo zijn dat hij daarmee elke mogelijkheid tot een zinnige discussie daarmee de grond in boort en de reacties dus over zichzelf en zijn blogje afroept?

Op de site houdt hij zich groot hoor, ook al durft ie mijn reacties niet te publiceren, stoere reacties veel lachen, en dan maar hopen dat ik er intrap. Nou dus niet he? Want als ik zoals ik doorgaans nog al eens pleeg te doen, wat rondstruin op het Internet en dit keer met name op Facebook rondkijk, dan wordt er een heel ander plaatje geschetst. Zo kwam ik namelijk op de pagina van Ingrid Bloemheuvel omdat ik daar vanavond nogal een discussie mee had en wat ziet mijn oog? Een Rene Voogt die loopt te jammeren en huilt:

Urubin en zo zijn er velen meer die dus exact het tegenover gestelde doen en roeptoeteren – wij die Marcel steunen zijn spontaan de zondebok geworden – precies zoals ik voorspelde…

Wie de stukken hier in combinatie met de reacties bij het uur van de waanzin heeft gelezen, weet dat wat hij daar neerzet niet waar is. Hij heeft zelf de mogelijkheid tot een zinnige discussie onmogelijk gemaakt en de “pijlen” van Urubin zelf op zich gericht en ik kan me zo voorstellen dat die andere sites waar hij op doelt dezelfde behandeling hebben gekregen.

Ingrid Bloemheuvel reken ik het niet aan. Dat is zo’n naïef tiepje dat nogal vatbaar is voor dit soort zaken, wat te zien is aan het feit dat ze ook in de FETLU scam van Roedelof en van Triet is getrapt en midden in de cirkels staat financieel te bloeden en het niet eens door te hebben. Die reken ik het niet aan dat ze in de mooie praatjes, want meer is het niet trapt van Vervloesem en consorten. Het zou om te lachen zijn als het niet zo zielig was dat ze nota bene op haar tijdlijn bij Facebook post dat ze Anti Pedo is en dan in dat draadje Vervloesem wordt verheerlijkt. Oh, de ironie!

Inmiddels is het wel heel duidelijk dat Roedelof, Vervloesem en Voogt drie handen op 1 buik zijn en het zal me benieuwen hoe diep de beerput gaat. Inmiddels ben ik door lezers hier in de comments ook al op wat zeer interessante zaken gewezen, die zeker het onderzoeken waard zijn.

De conclusie van dit stuk is simpelweg: Rene Voogt is een hypocriet en vooral laf mannetje die vooral wat durft te zeggen als hij geen weerwoord krijgt. Laf tot op het bot. Wat zijn rol hierin is zal nog wel duidelijk worden denk ik maar dat we hier een pedo beerput vanjewelste hebben daar ben ik van overtuigt.

Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close