De verborgen geschiedenis van de mens

0

3_295_bDe verborgen geschiedenis van de mens is een pseudo documentaire over hoe de mensheid in werkelijkheid zou zijn ontstaan. Hoewel een groot deel van deze video nogal een hoog zweef gehalte heeft maakt deze ook een paar rake punten.

Wat er allemaal van waar is kan ook ik u niet vertellen maar feit is wel dat ik na het bekijken van deze docu er van overtuigd ben dat de leer van de geschiedenis van de mens zoals we deze op onze scholen krijgen voorgeschoteld niet klopt.

Dat gegeven maakt deze video voo rmij belangrijk genoeg dat ik hem u niet wil onthouden, en dus zou ik zeggen ga er eens goed voor zitten(Het is een hele zit van een uur.) en bekijk hem zelf eens.

Ik wens u veel kijk plezier, en hoop hiermee een aardige discussie op gang te brengen hieronder of op het forum.

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close