De soevereine mens bestaat niet

3

002-300hTja, mensen, deze titel zal me wel weer een boel boze commentaren opleveren net als anders, maar ja ik ben hier dan ook niet om vriendjes te maken. IK ben hier wel om zaken duidelijk neer te zetten en daarmee u, de lezer eens goed aan het denken te zetten. Ongeacht waar uw overpeinzingen dan op uitkomen is mijn missie geslaagd.  Dan heb ik u van na blatende roeptoeteraar weten te transformeren naar een zelfstandig individueel denkend mens, maar goed ik dwaal weer eens af. We gingen het hier hebben over de niet bestaande soevereine mens.

Wanneer ik zeg dat de Soevereine mens niet bestaat dan bedoel ik niet dat er geen vrije mensen bestaan, want dat is uiteraard onzin. Wat ik ermee bedoel is dat de Soevereine mens conform het concept van bewegingen als Ik Claim Mijn Naam(ICMN) en OPPT  niet bestaan. Ik weet zeker dat er nu een groep mensen is die zich achter de oren krabt en denk, “hoe kan je dat nou zeggen terwijl je zelf op de bijeenkomst in Wijchen bent geweest en daar een heleboel Soevereine mensen hebt ontmoet” en dat klopt, maar in mijn beleving zijn dat geen Soevereine mensen maar vrije mensen. Nou lijkt het alsof ik met woordjes aan het spelen ben, maar er zit een significant verschil tussen vrij en Soeverein zoals ik hier boven bedoel.

Ten eerste heeft vrij zijn niets met je naam claimen, verklaringen van begrip en intentie of UCC filings te maken. Vrij zijn begint in je eigen hoofd en hart. Ik durf ook gerust te stellen na een aantal maanden in die scene te hebben rondgekeken dat 80 procent van de “Soevereinen”er niet zit om de filosofie erachter maar uit noodzaak. Schulden, ziekte, en simpelweg het uitkleden dat gebeurd door de roverheid hebben deze mensen aan het randje van de samenleving gebracht en toen de nood het hoogst was vonden ze het “Freeman on the land” idee waarop de idealen van de Nederlandse Soevereine mens zijn gebaseerd. Kortom, eerst kwam er de nood en toen pas de filosofie. Meer details hierover kunt u hier vinden in een stuk wat ik hier al eerder over schreef.

Helaas heb ik moeten constateren dat zij het met de beste bedoelingen deze mensen een wortel wordt voorgehouden. Een kans om onder schulden uit te komen, geen belasting te betalen, en noem het allemaal maar op. want wanneer we meegaan in de verhalen van ICMN en in het bijzonder de OPPT ziet de wanhopige mens hier een mogelijke uitweg uit de ellende. Begrijpelijk dat deze mensen een dergelijke strohalm met beide handen aangrijpen, maar gedoemd te falen en dat zal in mijn beleving ook niet veranderen.

Het beste voorbeeld dat ik me kan wensen hiervoor kwam de afgelopen dagen van Vitalifeiten boegbeeld Bea van Kessel die de strijd aan ging met haar bank vanwege een hypotheek schuld en dat op de soevereine mens manier met een vleugje OPPT. Het resultaat: Een aanstaande onderhandse verkoop van haar woning ver onder de prijs waardoor ze naast zonder woonruimte ook nog eens met een stevige restschuld zal blijven zitten. Meerderen hebben haar gewaarschuwd en helaas ging het exact zoals voorspeld. Een beter bewijs dat alle zogenaamd juridische capriolen van de Soevereine mens beweging niet werken is bijna niet denkbaar.

Zoals verwacht zijn ondanks dergelijk overweldigend bewijs de mensen binnen deze beweging niet bereid hun strohalm los te laten, en de volgende “Soevereine dame” bewandeld alweer hetzelfde pad en ook hier durf ik gerust te voorspellen dat het resultaat het zelfde zal zijn.

Kortom, het is nu meermaals bewezen dat het concept niet werkt en al het geleuter over EVRM, UVRM en de Bill of rights ten spijt. overheden en rechters hebben er schijt aan en dat is ook heel logisch wanneer je er even over nadenkt.

De verdragen waar deze “Soevereine” mensen mee schermen zijn ondertekend door heel veel landen, echter is er niet een land wat er zich conform de letter van deze verdragen aan houdt. Als niemand er zich aan houdt heeft een dergelijk verdrag geen meerwaarde, er is immers geen partij om in te grijpen en de schendende natie ter orde te roepen.

Tot zover het eerste deel van deze serie. In deel twee ga ik wat dieper in op de logica waarom “Soevereine” mensen zoals hierboven bedoeld niet kunnen bestaan.

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close