De miljardenindustrie die we kanker noemen – deel 1

0

Tja, op onze andere websites laten we regelmatig zien dat er van alles stinkt aan de “Big Pharma” methode. Dat wil zeggen, deze bedrijfstak is absoluut niet op zoek naar geneesmiddelen, ze is op zoek naar behandelingsmethoden, het liefst levenslang. Men gaat voor klanten, want als alles te genezen zou zijn, was de industrie kaputt.

Bovenstaande wordt het meest duidelijk bij vaccinaties en bij de behandeling van kanker, want terwijl de bewijzen zich wetenschappelijk onderzoek na wetenschappelijk onderzoek opstapelen, dat natuurlijke producten als Cannabisolie, Curcumine en ja zelfs broccoli en gember betere resultaten opleveren dan chemotherapie en bestraling. Er is zelfs bewezen dat mensen die zich niet laten behandelen met chemo en bestraling gemiddeld 12 jaar langer leven dan diegenen die dat wel doen! Maar daar hoor je vrijwel niets over, en heb je zoals wij het lef dat wel te doen dan wordt je aan alle kanten gesaboteerd. Dan knijpt Facebook je bereik af,  gooit Google je site op hun zwarte lijst en krijg je te maken met hackers en DDOS aanvallen. Dat is voor mij dus dagelijkse kost en ik zie het als een verder bewijs dat ik goed bezig ben met het aan de kaak stellen van bovenstaande.

Enfin, we dwalen af, terug naar de kankerindustrie en dan vooral wat ze niet willen dat patiënten weten, en dan heb ik het over een Rick Simpson die met zijn recept voor cannabis olie meer dan 5.000 kankerpatiënten heeft genezen en dan heb ik het nog niet gehad over hoe een Nederlandse Oncoloog wordt tegengewerkt omdat hij curcumine wil gaan toepassen.

Ook wanneer de uitwassen van de kankerindustrie pijnlijk duidelijk naar buiten komen, dan mag je daar niet over berichtten, zoals over een oncoloog uit Michigan die chemokuren voorschreef aan gezonde patiënten voor de poen! Dat betreffende artikel is tot 3 maal toe van Facebook verwijderd. Dat mag je dus echt niet wereldkundig maken! En dat is nog maar een van de vele voorbeelden hoe chemo slechts een middel is voor Big Pharma om cash mee te maken.

De lijst is lang en het zal u niet verbazen dat dit slechts het eerste deel is van mijn serie over de kankerindustrie hier op Urubin, en nee ik laat mij de mond niet snoeren, niet hier, niet op Facebook en ook niet door Google. Ik ga gewoon stug door met u informeren over bovenstaande praktijken en ik kan u verklappen dat worden veel delen.

Ik zal het alvast maar verklappen, ja kanker is gewoon te genezen, en dat zeg ik die als laatste nog boven de grond staat, na zijn hele familie te hebben verloren aan deze gruwelijke ziekte. Had ik toen maar geweten wat ik nu wel weet, en waarvan ik u in de komende delen deelgenoot ga maken!

Dank u voor het lezen van deel 1, wordt zeer spoedig vervolgd!!

 

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close