De Lange Mars opgeheven, armenprotest boeit niet !

0

dr-snuggles nieuwDe Lange Mars, de spreekbuis van Rob Vellekoop, is er mee gestopt. De website is inmiddels off line. Volgens Rob trekt hij aan een een dood paard. Dit zou betekenen dat de armoede en de onrendabele in Nederland er echt niet meer toe doen. Persoonlijk vindt ik het erg jammer dat Rob stopt, zijn bevlogen betrokkenheid bij mensen aan de onderkant van de samenleving en het mogelijk maken van hulp voor deze betrokkenen, is lovenswaardig.

Deel uitmaken van alternatieve media en versleten worden als “aluhoedje” is een stempel voor het leven. Zijn denkbeelden echter zijn sociaal en betrokken en hij heeft dat ook vol verve uitgedragen. Zijn tips en ervaringen zullen we zeker gaan missen. Jammer dat dit protest tegen de maatschappij, als hoedanig, is opgeheven.

Zijn laatste woorden zijn:

Voor de lezers van De Lange Mars

Beste mensen,

Ik heb zes jaar lang dag in dag uit gewerkt aan de artikelen voor DLM. Ik deed dit met veel inzet en vooral uithoudingsvermogen. Totdat ik op zekere dag inzag dat ik aan een dood paard aan het trekken was, wat per saldo niet alleen ontzettend veel tijd maar ook geld kostte.

Ik vind dat het werk, dat de alternatieve media belangeloos doen, onvoldoende wordt gewaardeerd. Mensen krijgen het gratis en een enkeling realiseert zich dat alleen de zon gratis schijnt.

Dat samen met het gevoel dat in deze ultra conservatieve tijd ik een door de massa onbegrepen strijd voer heeft mij doen besluiten om te stoppen met mijn internetkrant De Lange Mars.

Het gaat jullie goed.

Hartelijke groet,

Rob Vellekoop, 15 oktober 2017

Ik wens Rob Vellekoop veel succes en hoop dat hij zich bedenkt en een doorstart maakt !

Dr.Snuggles

Share.

About Author

man, kijk omhoog ! Want daar komen ze vandaan als ze vallen :-)

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close