Brekend! – Het Dynamische duo is niet meer!

1

Tjongejonge mensen, het is vandaag echt mijn dag. Werd ik vanmiddag al aangenaam verrast over het onmiddellijke pensioen van Micha Shill… ik bedoel Kat aanschouwde ik zojuist het aftreden van Yvo “Batman” Opstelten en zijn sidekick Fred “Teefje”Teeven. En dat over een aan tal bonnetjes die nu eindelijk onder druk van media, de tweede kamer en natuurlijk daarmee de burger boven tafel zijn.

Verbazingwekkend vind ik het wel. Wietpas fiasco’s, Vreemdelingen detentie schandalen, mislukte taps en het zij de bonnetjes die deze twee corrupte VVD politici de das om doen.

Opstelten_boosNu zal het Opstelten niet zoveel doen, die was al aan zijn laatste tour of (graai) duty bezig maar Teefje had nog wel een carrière voor zich, eentje die hij nu wel op zijn vette buik kan schrijven. Hij was dan ook oprecht pissed off tijdens de persconferentie.

Hoewel ik het ergste vrees en beide diknekken nu vast jaren en jaren wachtgeld gaan trekken op u en mijn kosten, hoop ik stiekem dat ze nu toch eindelijk eens verantwoordelijk worden gehouden voor hun wanbeleid. Een goede rechtszaak waarbij de onderste steen boven komt(Dus Mark Rutte laten we thuis.). Maar dat zal vast wel weer teveel gevraagd zijn.

teevenIn ieder geval is het wederom goed nieuws voor Nederland dat we van dat corrupte tuig verlost zijn, want wie de plek ook op gaan vullen erger kan het haast niet zij toch?(Ja, ja ik weet het: “don’t jinx it” :-) ).

Wat ik me nu wel afvraag is of Joris Demmink nu ook zijn beschermheer kwijt is en nu zelf voor de gerechtskosten op moet gaan draaien en wie hem nu de hand boven het hoofd zal gaan houden.

Maar dat zijn vragen voor morgen, nu is het tijd voor een feestje. En laten we lekker even wegdromen en net doe alsof dit de eerste aanzet is voor de val van de rest van dat “beste kabinet sinds WOII”. Echt zoveel corruptie als de VVD tentoonspreid is toch ook om je vingers bij af te likken.

En dat maakt u wederom de grootste partij? Denk nou eens even na beste medelander!

Proost!

 

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close